Aktuale Më shumë

Spektakël sportiv i veteranëve të ish-Jugosllavisë(VIDEO)

Prej tvteuta11:04, 11 Nëntor 2022

Fundi i tetorit dhe fillimi nëntorit në Ulqin ishin plot me aktivitete dhe kanë sjellur një gjallëri në qytet, ashtu pritet të jetë edhe aktiviteti sportiv i ditës së sotme i cili do të mbahet në plazhin e vogël.

Në emisionin e mëngjesit “Dite e Re” ishte i ftuar drejtori i Organizatës Turistike, Qazim Hoxhiq ku foli për vijushëmërin e manifestimit qe do te mbahet keto dy ditë.

Për më tepër ndiqni intervisten vijim…

  • 1

    Radio