Aktuale Më shumë

Sot vazhdon puna e parlamentit, në rënd të ditës shkarkimi i Krivokapiqit

Prej tvteuta09:42, 23 Mars 2016

Kuvendi i Malit të Zi sot do të mbaj mbledhjen e re me  pikën e 14 të rendit të ditës, ku parashihet debati për shkarkimin e kryetarit të parlamentit Ranko Krivokapiq.

Deputetët në këtë seancë do të deklarohen edhe për disa projekt ligje të propozuara nga qeveria si dhe për vendimin e formimit të Këshillit për përcjelljen dhe kontrollin e realizimit të ndërtimit të autostradës Tivar –Bolare.

  • 1

    Radio