Aktuale Më shumë

Sot vazhdon dialogu parlamentar

Prej tvteuta10:03, 12 Shkurt 2016

Takimi i gjashtë me radhë i dialogut parlamentar për organizimin  e zgjedhjeve të lira dhe të barabarta do të vazhdojë sot.

Në takimin e mbajtur ditën e martë është folur për pjesë të ndryshme të tekstit të marrëveshjes, ku është hasur edhe në disa elemente të diskutueshme, të cilat sipas kryetarit të Kuvendit Ranko Krivokapiq janë kryesisht të lidhura me detaje.

Krivokapiq nuk ka konkretizuar se për cilat pjesë ka pasur mendime të ndryshme në takim. Në mbledhjen e sotme pritet të marrin pjesë 8 përfaqsues të qeverisë dhe opozitës.

  • 1

    Radio