Aktuale Më shumë

Sot seanca e Këshillit të Mbrojtjes, drejtohet nga Gjukanoviq

Prej tvteuta09:48, 17 Tetor 2022

Presidenti i Malit të Zi, Millo Gjukanoviq, do të kryesojë seancën e Këshillit për Mbrojtje dhe Siguri, e cila duhet të mbahet sot në Villa “Gorica”.

Siç është paralajmëruar, në seancë do të diskutohet edhe propozimi i Ministrisë së Mbrojtjes së Malit të Zi për pjesëmarrjen e njësive të Ushtrisë së Malit të Zi të rangut togash ose më të lartë në stërvitjet jashtë vendit në vitin 2023.

“Anëtarët e Këshillit të Mbrojtjes dhe Sigurisë do të shqyrtojnë gjithashtu informacionin nga Ministria e Mbrojtjes në lidhje me përgatitjet e pjesëtarëve të Ushtrisë së Malit të Zi për pjesëmarrje në aktivitetet e reagimit ndaj krizave dhe zbatimin e stërvitjeve të NATO-s dhe stërvitjeve kombëtare”, thuhet në njoftim.

Këshilli do të shqyrtojë personelin dhe çështje të tjera brenda juridiksionit të tij.

  • 1

    Radio