Politikë Më shumë

SOT PRITET NENSHKRIMI I LEX SPECIALIS

Prej tvteuta16:21, 25 Prill 2016

Lex specialis per hyrjen e opozites malazeze ne Qeveri  dhe ne organet tjera shteterore pritet te perfundoje sot, kurse séanca ne te cilen do te behet zgjedhja e kabinetit te ri qeveritar dhe ne te cilen do te diskutohet mbi shkarkimin e kryeparlamentarit Ranko Krivokapiq, pritet te mbahet deri ne fund te javes, keshtu ka deklaruar drejtori politik i PDS-se Tarzan Millosheviq. Sipas fjaleve te tij DPS nuk deshiron te perzihet ne politiken kadrovike te opozites por deshirojme qe personat te cilet do te vendosen ne keto poste te jene kompetent per kryerjen e puneve me mjaft pergjegjesi.

  • 1

    Radio