Kulturë Më shumë

Sot ne ora 11.00 fillon transmetimi i mesimeve ne TV Teuta

Prej tvteuta09:35, 1 Prill 2020

Nga dita e sotme ne ora 11.00 ne TV Teuta mund te ndiqni oret mesimore prej klases se pare deri ne klasen e nente te shkolles fillore per lendet: Gjuhe shqipe dhe letersi, matematike dhe histori. Poashtu per shkollat e mesme prej vitit te pare deri ne vitin e katert nga ora 18.00 do te transmetohen lendet nga gjuha shqipe, matematika, afarizem finansiar, bazat e turizmit, ekonomi afarise dhe afarizmi agjensiar.

Te dashur nxenes, ruani shendetin dhe zhvilloni njohurite. Rrini dhe mesoni ne shtepi. TV Teuta ju deshiron shendet te plote dhe mesime te mbara ne marrjen e njohurive te reja.

Ne vazhdim mund te gjeni orarin e transmetimeve mesimore permes TV Teuta:

  • 1

    Radio