Politikë Më shumë

SOT NE CETINE MBAHET SEANCE E POSACME PER FTESEN NGA NATO

Prej tvteuta09:07, 3 Dhjetor 2015

Sot ne Cetine do te mbahet mbledhja  e gjashte e posacme e seances se dyte te rregullt e cila do ti perkushtohet Vendimit te Keshillit te Ministrave te  NATO-s mbi anetaresimin e Malit te Zi ne Aleance.
Ne séance pervec deputeteve do te marrin pjese edhe perfaqesues te pushtetit malazias,korit diplomatic, ojq-ve dhe mediave.

Te pranishemve do tu drejtohet edhe David Hobs, sekretari general I Keshillit parlamentar te NATO-s.

  • 1

    Radio