Sociale Më shumë

Sot mbledhja e kolegjiumit të kryetarit të Kuvendit

Prej tvteuta13:37, 4 Mars 2016

Mbledhja e kolegjiumit të kryetarit të Kuvendit në të cilën do të caktohet data për mbajtjen e debatit për shkarkimin e kryetarit të Parlamentit Ranko Krivokapiq ,do te mbahet sot . Iniciativën për shkarkimin e Krivokapiqit e kanë iniciuar 36 deputete te PDS, Partisë boshnjake ,Forcës dhe Iniciativa qytetare kroate .

Ata po ashtu kanë propozuar që mbledhja e kuvendit me ketë pikë të rendit te ditës të mbahet me 10 mars . Ndërkohë ,Krivokapiq më parë ka theksuar se iniciativa për shkarkimin e tij do te shqyrtohet në seancën e parë të rregullt ,duke shtuar se s’ka nevojë të iket nga kjo.

  • 1

    Radio