Sociale Më shumë

Sot fillon viti i ri shkollor

Prej tvteuta10:26, 1 Shtator 2016

Sot në Mal të Zi fillon zyrtarisht viti i ri shkollor 2016/2017 në shkollat fillore dhe ato të mesme, përveç në disa prej tyre , ku për shkak të rikonstruktimit, viti shkollor do të fillojë më vonë.

Në Ulqin mësimi fillon në shkollat fillore “Marshall Tito”, “Boshko Strugar” dhe “Marko Nuculloviq”, në shkollën e mesme “Vëllazërim-Bashkimi”, dhe ne gjimnazin “Drita”, kurse në shkollën fillore “Bedri Elezaga” të Katërkollës, mësimi do të fillojë me 12 shtator.

  • 1

    Radio