Aktuale Më shumë

Sot fillon shitja e librave shkollor

Prej tvteuta10:14, 22 Gusht 2016

Sot në Mal të Zi fillon shitja e librave shkollor për nxënësit e shkollave të mesme dhe ato fillore, njoftohet nga Enti për libra dhe mjete mësimore. Kompleti më i shtrenjtë është për klasën e shtatë fillore dhe kushton 93,70 euro, kurse më të volitshmit janë për klasën e parë , dhe kushtojnë 43, 10 euro.

Për shkollat e mesme  kompleti i më i shtrenjtë është për vitin e parë , 106,30 euro, kurse për vitin e katërt është më i liri, 55,30 euro. Viti i ri shkollor fillon me 1 shtator dhe do të përfundojë me 13 qershor të vitit 2017.

  • 1

    Radio