Sociale Më shumë

Sot fillojnë aktivitet e Ditës së Ulqinit

Prej tvteuta09:32, 1 Prill 2016

Sot fillojnë aktivitetet e para në kuadër të programit festiv me rastin e Ditës së Ulqinit.

Në ora 10.00 do të fillojë konferenca shkencore e Institutit për hulumtime shkencore dhe zhvillim e cila do të mbahet në sallën e Kuvendit Komunal, si dhe do të vizitohet pylli i pishave me rastin e përfundimit të punimeve në shetitore.

Në orën 18.00 në kabinetin e kryetarit të Komunës do të bëhet  ndarja e bursave për studentat e dalluar, në ora 19.00 hapja e ekspozitës së piktorëve vendas, kurse në ora 20.00 koncerti festiv i Shkollës ës Muzikës.

  • 1

    Radio