Aktuale Më shumë

SOT FILLOI PRANVERA

Prej tvteuta09:27, 20 Mars 2016

Në pjesën veriore të planetit të tokës, sot në ora 05.30 minuta ka filluar pranvera. Dita e parë e saj do të zgjasë 12 orë e 10 minuta. Në të njëjtën kohë në pjesën jugore të tokës ka filluar vjeshta.  Ky është viti kur pranvera ka filluar më heret se asnje vit më pare, duke e tejkaluar edhe vitin 1896. Pranvera do të zgjasë deri më 21 qershor, kurse llogaritja verore e kohës do të fillojë në mbrëmjen në mes të datave 26 dhe 27 mars, kur akrepat  duhet ti shtyrim për një orë.

  • 1

    Radio