Aktuale Më shumë

Sot debatohet për shkarkimin e ministrit Konjeviq

Prej tvteuta09:16, 17 Shkurt 2016

Parlamenti i Malit të Zi duhet të debatojë sot për propozim ligjet mbi të ardhurat e të punësuarve në sektorin publik dhe për të huajt , si dhe për kërkesën për shkarkimin e ministrit të punëve të brendshme Rashko Konjeviq.

Kryeministri i Malit të Zi Millo Gjukanoviq me një shkurt ia ka dorëzuar Kuvendit të Malit të Zi, propozimin për shkarkimin e ministrit Konjeviq.

Gjukanoviq, thekson se Konjeviq, pasi që qeveria e Malit të Zi në mbledhjen e Kuvendit me 27 janar ka fituar besimin, i ka propozuar që të paraqes propozimin për shkaktimin e tij.

  • 1

    Radio