Sociale Më shumë

Sonte vazhdim i bisedimeve për pushtetin e ri

Prej tvteuta09:50, 10 Mars 2016

Sonte partitë shqiptare dhe Partia Demokratike e Socialistëve do të vazhdojnë bisedimet për formimin e pushtetit të ri në Ulqin.

Përveç ndarjes së posteve , një vend të veçantë në bisedime do ketë edhe marrëveshja politike, ku parashihet që partitë shqiptare të kërkojnë nga PDS angazhim më të madh në nivel qëndror për zhvillmin e Ulqinit dhe fillimin e realizimit të projekteve kapitale.

Në rast se arrihet një marrëveshje atëherë ajo mund të finalizohet sonte, eventualisht nesër, me nënshkrimet e të gjitha palëve pjesmarrëse.

  • 1

    Radio