Sociale Më shumë

SONTE PROMOVIMI I LIBRIT “SHEKULLI I RI I POLITIKËS SHQIPTARE”

Prej tvteuta14:03, 24 Tetor 2015

Sonte me 24.10.2015, në galerinë e arteve në Qendrën për Kulturë do të mbahet promovimi i librit të autorit prof.dr. Veton Latifi “Shekulli i ri i politikës shqiptare”, i cili fillon në ora 18.00.

Fjalën hyrëse të promovimit do ta mbajnë Tahir Tahiri, promotor i aktivitetit dhe Irena Toçi nga shtëpia botese “Toena”, kurse vështrimin mbi librin do ta bëjnë  Ali Salaj gazetar dhe kryetar i Art Clubi-it, dr. Nail Draga drejtor i Qendrës për Kulturë dhe mr. Elmaz Iusufi redaktor i gazetës “Koha Javore”nga Prishtina, kurse një përmbledhje të situatës aktuale politike të shqiptarëve në Mal të Zi do ta bëjnë mr. Sabri Salaj.

  • 1

    Radio