Sociale Më shumë

Sonte ne Focus: Mbarevajtja e projektit “Meso ne shtepi”

Prej tvteuta19:12, 15 Prill 2020

Sonte ne ora 20.30 ne TV Teuta mund te ndiqni emisionin Focus.

Teme e emisionit: Mbarevajtja e projektit “Meso ne shtepi”

Mysafire permes video lidhjes: Marash Dukaj – Drejtor gjeneral i Drejtorise per arsimimin e e popujve pakice, koordinatori kryesore per mesimet ne gjuhen shqipe te projektit “Meso ne shtepi”.

Mysafire ne studio: Arben Llunji, drejtor i SHF “Marshall Tito” dhe koordinator i “Meso ne shtepi” per shkollat fillore ne Komunen e Ulqinit.

 

  • 1

    Radio