Sociale Më shumë

Sonte mbledhja e koalicionit qeverisës në Ulqin

Prej tvteuta09:48, 5 Prill 2016

Sonte është planifikuar të mbahet mbledhja e koalicionit të partive që përbëjnë pushtetin e ri në Komunën e Ulqinit. Siç mëson televizionin Teuta takimet në mes përbërësve të koalicionit në të ardhmen do të jenë të rregullta me qëllim që çdo pengesë të kapërcehet me marrëveshje të përbashkët.

Temë e bisedimeve në mbledhje do të jetë konsolidimi i ekzekutivit me zgjedhjen e sekretarëve dhe drejtorave të rinj, si dhe shqyrtimi i problemeve të trashëguara nga pushteti i mëparshëm.

  • 1

    Radio