Sonte emisioni “Portreti”: Protagonist studiuesi i njohur, Dimitrov Popoviq (Video)

Prej tvteuta11:52, 30 Gusht 2021

Sonte në ora 20:30 në Televizionin Teuta mund të ndiqni emisionin” Portreti “me Hatixhe Nelaj

Një rrëfim nga jeta e Dimitrov Popoviq i cili  shquhet si studiues, krijues e botues i pa lodhur. Ka realizuar disa botime nga krijimtaria personale ,si dhe disa përkthime nga shqipja në gjuhën malazeze ,dhe anasjelltas, të cilat janë vlerësuar shumë nga kritika dhe lexuesit. Si mësues i gjuhës e i letërsisë shqipe, edhe sot e kësaj dite jep një kontribut të vyer në arsimimin e vëllezërve tanë përtej kufirit. Është një mik besnik  i dy kulturave fqinje

  • 1

    Radio