Sociale Më shumë

Sonte emisioni “Portreti”. Protagonist mësimdhënësi i njohur Fadil Salaj (video)

Prej tvteuta11:31, 13 Qershor 2016

Sonte në ora 21.00 në televizionin Teuta mund të ndiqni emisionin “Portreti”, protagosinst i te cilit do te jete mësimdhënësi i gjuhës dhe letërsisë shqipe Fadil Salaj.

Si u dënua në vitin 1973 për shkrime në kundërshtim me politikën e asaj kohe, si u vazhdua me dënime të ngjashme në vitin 1981, me çfarë u ballafaquan gjatë jetës banorët e zonave kufitare…

….ndiqni rrëfimin e z. Salaj sonte në ora 21.00

  • 1

    Radio