Aktuale Më shumë

Socialdemokratet emërojnë grupin negociues

Prej tvteuta15:39, 26 Tetor 2016

Socialdemokratët e Mali të Zi kanë caktuar grupin negociues i i cili do të bisedojë me subjektet tjera për formimin e qeverisë së re.  Grupi do të përbëhet nga kryetari i partisë Ivan Brajoviq dhe nënkryetarët Damir Shehoviq, Vujica Llazoviq dhe Miqo Orllandiq, u caktua në mbledhjen e kryesisë së kësaj partie. Ato miratuan edhe vendimin e sjellur gjatë fushatës zgjedhore se Socialdemokratët do të hyjnë në koalicione vetëm duke u bazuar në principet programore të partisë.

Po ashtu në mbledhje u analizuan edhe rezultate   e zgjedhjeve të kaluara , si në nive shtetëror ashtu edhe në atë lokal.

 

  • 1

    Radio