Sociale Më shumë

SNP KERKON DY POSTE NE QEVERI

Prej tvteuta08:53, 4 Maj 2016

DEMOS-i, URA dhe SDP i kane caktuar kandidatet e vete per postet ministrore dhe nenkryetarin e Qeverise, te cilet do ti prezentojne sot gjate seances se kuvendit. Ne postin e ministrit per financa, kandidat eshte Rashko Konjeviq, per minister te puneve te brendshme Goran Danilloviq, minister per pune dhe ceshtje sociale Boris Mariq, kurse nenkryetar i ardhshem i qeverise pritet te emerohet profesori Millenko Popoviq. Per minister te bujqesise nga radhet e SNP-se eshte emeruar Radivoje Rashoviq, kurse per minister te financave Veselin Bakiq. Keshtu nga opozita kemi 2 propozime per postin e ministrit te financave dhe kerkesen e Partise Popullore te Socialisteve per dy poste ministrore, e cila vjen si iniciative pas mbledhjes se Keshillit Qendror te partise e mbajtur ne oret e pasdites se djeshme.

  • 1

    Radio