Kulturë Më shumë

SKENA VERORE: SONTE SHFAQJA”SALLON ONDULIMI LOMSHI”

Prej tvteuta19:18, 12 Gusht 2015

Ne kuader te Skenes verore sonte në Kala te Ulqinit ne ora 21.30 do të jepet shfaqja “Sallon Ondulimi Lomshi”.

Regjisor i kësaj shfaqjeje e cila “improvizon” me humor problemet dhe ndodhitë e e sezonit në Ulqin, është Arben Biba, kurse një nga aktorët është edhe studenti i kësaj dege në Prishtinë Bashkim Alaj.

Pritet qe kjo mbremje te tejkaloje masat e prezences ne Skenen verore, e cila kete vit ishte mjaft e vizituar.

  • 1

    Radio