Politikë Më shumë

SHTETET STABILE

Prej tvteuta13:18, 2 Qershor 2015

Presidenti Malit të Zi, Filip Vujanoviq, ka vlerësuar se të gjitha shtetet , kur janë të zhvilluara dhe të forta ekonomikisht , njëkohësisht janë edhe stabile , dhe  për këtë arsye është i rëndësishëm bashkëpunimi i vendeve të rajonit.  Ai me rastin e pjesëmarrjes në samitin e 100 liderëve  të Evropës jug lindore  në Portorozh , në deklaratën për Tanjug ka theksuar sy ky tubim është shumë i rëndësishëm sepse i është kushtuar bashkëpunimit të biznes liderëve dhe liderëve politikë dhe në këtë mënyrë gëzon vlera dhe rëndësi të veçantë.

  • 1

    Radio