Sociale Më shumë

SHTËPI KULTURE NË VUTHAJ

Prej tvteuta11:27, 15 Gusht 2015

Nga Gucia marrim vesh se kulmi i Shtëpisë se Kulturës ,I cili është rrezuar nga bora para 5 viteve dhe ishte neglizhuar për vite te tera nga institucionet e komunës se Plavës. Një gjendje e tille e Shtëpisë se Kulturës e cila ishte shndërruar ne një gërmadhë i jepte një pamje te shëmtuar edhe fshatit.

Siç njoftoi sekretarja e Sekretariatit për Rregullimin Hapësinor dhe Pronësi ne komunën e Gucisë znj. Havaja Prelvukaj ky është një fillim i mbarë për të dëshmuar se ne si komune po prekim në jetën dhe mirëqenien e qytetarëve tanë edhe pse buxheti i komunës është i limituar.

  • 1

    Radio