Sociale Më shumë

Shqipëria publikon kuotat për studentët shqiptar jashtë vendit

Prej tvteuta16:39, 5 Gusht 2016

Ministria e Arsimit dhe Sportit e Republikës së Shqipërisë ka bërë shpërndarjen e kuotave të pranimit për kandidatët shqiptarë nga trojet jashtë kufijve të Shqipërisë, në programet e studimit të ciklit të parë të studimeve, me kohë të plotë, në universitetet publike dhe private, për vitin akademik 2016 – 2017.

Këto kuota mund të shihen më poshtë ose në faqen zyrtare të Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve, kurse  për procedurat dhe afatet e aplikimeve për regjistrim do të njoftoheni me udhëzim të posaçëm nga Ministria e Arsimit dhe Sportit.

 

Kuotat_per_web_1_8_16_Publik

Kuotat_per_web_1_8_16_Privat

 

  • 1

    Radio