Ekonomi Më shumë

Shqipëri – Mali I Zi, marrëveshje bashkëpunimi për zhvillimin urban dhe planifikimin

Prej tvteuta11:27, 31 Tetor 2015

Ministrja e Zhvillimit Urban në Shqipëri, Eglantina Gjermeni ka nënshkruar  një marrëveshje bashkëpunimi me Ministrin e Zhvillimit të Qëndrueshëm dhe Turizmit të Malit te Zi Branimir Gvozdenoviq. Marrëveshja e bashkëpunimit  në fushën e zhvillimit urban dhe planifikimit u nënshkrua në kuadër të vizitës zyrtare që Ministrja Gjermeni zhvilloj në Mal të Zi. Gjermeni deklaroj se “bashkëpunimi midis dy ministrive dhe vendeve tona do të konkretizohet tashmë, edhe në hartimin dhe zbatimin e projekteve konkrete ndërkufitare me në fokus zhvillimin e qëndrueshëm dhe të integruar të zonës kufitare”. Sistemi elektronik I lejeve të ndërtimit, vijoj ministrja, do të jetë  një tjetër fushë bashkëpunimi mes stafeve teknike të dy ministrive tona,duke garantuar kështu zhvillimin e një platforme dixhitale me modelet më bashkëkohore

  • 1

    Radio