Aktuale Më shumë

Shoqatat nga Ulqini “Globus Art” dhe “Olcinium” morën pjesë në panairin e Gjirokastrës

Prej tvteuta12:19, 13 Tetor 2022

Për tre ditë me radhe Gjirokastra mirëpriti panairin ‘Kult Art’, nga ku  artizanë të ndryshëm  prezantuan produktet e tyre duke  promovuar traditat e zonave.

Në këtë panair moren pjesë shoqata nga Ulqini “Globus Art” dhe shoqata folkloristike “Olcinium” ku u performuan me valle të ndryshme te qytetit tonë.

Në emisionin e mëngjesit “Dite e Re” ishin të ftuar Ramiz Hajdari, Driton Bajrami, dhe Sabri Lamoja, ku folen për planet dhe festivalet e ardhshme ku do marrin pjese.

  • 1

    Radio