Sociale Më shumë

Shoqata e bjeshkatarëve “Rumia” zgjedh kryetarin e ri

Prej tvteuta10:21, 22 Shkurt 2016

Shoqata e bjeshkatarëve ”Rumia” nga Ulqini mbrëmjen e së shtunës mbajti Kuvendin e rregullt vjetor të saj.

Ne kete mbledhje njezeri si kryetar i ri se kesaj shoqate u zgjodh z.Muhamet Kollari, inxh. i dipl i maqinerisë. Deri tani kryetar i kesaj shoqata ishte prof. Xhelal Muja.

Shoqata ”Rumia” më së shumti në qytetin tonë por edhe më gjërë njihet per ripërtritjen e një tradite të vjetër te shqiptarëve të zonës së Ulqinit dhe Tivarit, siç eshte ajo e ngjitjes tradicionale në malin e Rumise.

  • 1

    Radio