Sociale Më shumë

Shkrela për shkarkimet: Shenjë nervozizmi!

Prej tvteuta16:10, 3 Mars 2016

Këshilltari dhe zyrtari i lartë i Partisë Demokratike të Socialistëve Luigj Shkrela, deklaroi për televizionin Teuta se akti i shkarkimit të tre zyrtarëve të Komunës është pasojë e nervozizmit të tepruar  dhe ngatërresave politike personale .

Shkrela tha se do të ishte shumë më e arsyeshme se nëse kryetari ka pakënaqësi ndaj ndonjë zyrtari nga partia e partnerëve të koalicionit, të kërkojë nga ato që të zgjedhin dike tjetër.

Kështu duhet të veprohet në kontekst të respektimit të marrëvehjes ,  kurse në mosrespekt çdo gjë lejohet, ironizoi Shkrela.

  • 1

    Radio