Aktuale Më shumë

Shkrela: Organet zyrtare të merren me keqpërdorimet eventuale

Prej tvteuta09:52, 16 Nëntor 2016

Këshilltari i Partisë Demokratike të Socialistëve Luigj Shkrela, tha për televizionin Teuta se aryeja e votimi të llogarive përfundimtare nga këshilltarët e kësaj partie nuk do të thotë se ato miratojnë vërejtjet që përmbahen në to, por e kanë cilësuar humbje kohe të merren me diçka që tashmë ka kaluar.

Shkrela tha se nëse ka pasur keqpërdorime të menaxhimit të mjeteve financiare të Komunës, atëherë organet hetimore duhet të merren me to dhe çdokush të japë llogari për veprimet e tija.

  • 1

    Radio