Sociale Më shumë

Shkolla fillore do të mbesë në kujtesë të gjysëmmaturantëve

Prej tvteuta18:39, 10 Qershor 2020

Të gjithë gjysëmmaturantët në Mal të Zi kanë përfunduar shkollimin nëntëvjeçar. Gjatë kësaj periudhe kanë hasur në sfida të ndryshme, por i kanë realizuar me sukses, shprehen Besarta Kanaqi dhe Erisa Kroma nxënëse të shkollës fillore “Boshko Strugar”. Nxënëse të shkëlqyera me suksese të shumta gjatë shkollimit të tyre, sygjerojnë të jenë të kujdesshëm në mësim dhe të kalojnë sa më tepër kohë me shoqëri.

  • 1

    Radio