Kulturë Më shumë

Shkolla “Boshko Strugar” e shënon ditën e kulturës së Malit të Zi

Prej tvteuta13:29, 10 Nëntor 2023

Në kuadër të ditës së kulturës në Mal të Zi Shkolla fillore “Boshko Strugar” organizoi një program të gjërë kushtuar kësaj dite ku morrën pjesë disa nga nxënsit e kësaj shkolle me recitime të prozës dhe poezisë të pergaditura nga mentoret Reita Guci dhe Valbona Bajri.
Fëmijët pjësemarrës në këtë aktivitet përcollën me pasion për të pranishmit vargje të zgjedhura te prozës dhe poezisë.
insert
Në perfundim të aktivitetit u ndanë edhe çmime të performancave më të mira të këtij aktiviteti poetik.

  • 1

    Radio