Sociale Më shumë

Shkolla “Bedri Elezaga”: Prej shtatorit me kushte më të mira mësimi

Prej tvteuta16:34, 9 Gusht 2016

Në shkollën fillore “Bedri Elezaga” në Katërkollë nga data 20 korrik kanë filluar punimet në rikonstruktimin e plotë të objektit shkollor.

Drejtori i kësaj shkolle Alim Jahaj për Televizionin Teuta tha se këto punime do të zgjasin deri me datën 10 dhjetor të këtij viti kalendarik. Duke pasur parasysh gjendjen e deri tanishme të shkolles amë , këto punime janë më së të mirëseardhura. Vendosja e nxemjes qendrore dhe rregullimi i sallës së eduatës fizike janë dy nga arritjet me të rëndesishme në vitet e fundit.

Sipas kompanisë Bom Beton e Cetinës të cilët janë duke kryer këto punime, shifra e të hollave arrin vleren e rreth 1 milion eurove. Drejtori  Jahaj tha se sipas marrëveshjes me kompaninë në fjalë punimet do te kryhen ne ate menyre qe te mos kete pengesa ne zhvillimin e procesit mesimore. Megjithese punimet do te vazhdojne deri ne dhjetor cdo gjo te jete gati per fillimin e vitit te ri shkollor, I cili fillon me 1 shtator.

  • 1

    Radio