Aktuale Më shumë

Shkarkohet drejtori i “Parqeve Nacionale”

Prej tvteuta16:50, 27 Tetor 2022

Qeveria në seancën e sotme ka shkarkuar nga detyra drejtorin e Parqeve Kombëtare të Malit të Zi, Aleksandar Bullatoviq.

Ai u shkarkua me propozim të Ministrisë së Ekologjisë, Planifikimit Hapësinor dhe Urbanizmit. Bullatoviq, i cili është mësimdhënës i edukimit fizik, është emëruar në pozitën e drejtorit pas shkarkimit të Jelena Kljajeviq në dhjetor të vitit të kaluar. Kryeministri Dritan Abazoviq njoftoi shkarkimin e tij dy ditë më parë, pas ankesave nga sektori joqeveritar se Parqet Nacionale po bllokojnë revitalizimin e Kripores së Ulqinit.

  • 1

    Radio