Ekonomi Më shumë

SHKAKTOI DËME

Prej tvteuta11:51, 16 Maj 2015

 Kryetari i Këshillit të shoqatës së turizmit dhe hotelierëve, Dragan Ivançeviq , ka theksuar se me zbatimin e deritashëm të Ligjit për të huajt tani më i është bërë dëm sezonit turistik  dhe se vendimi për shtyrjen e zbatimit të ligjit deri me 1.nëntor është sjell në momentin e fundit  me qëllim të , siç ka theksuar, të shpëtohet ajo që mund të shpëtohet. Vendimin e Qeverisë për shtyrjen e zbatimit të ligjit për të huajt Ivançeviq e konsideron si të imponuar, por  mjaft të arsyeshëm.

  • 1

    Radio