Aktuale Më shumë

SHKA “Ana e Malit” do të prezantohet në SHBA

Prej tvteuta10:14, 5 Nëntor 2015

SHKA “Ana e Malit” sot udhëtoi për SHBA duke vazhduar kështu aktivitetin e vet Kulturor. Me datën 07 Nëntor 2015, do marr pjesë në “Abanian Festival” në Bronx, NY si dhe në “Sofrën e Shqipes” me datën 22. Nëntor, në organizimin e “Albi’s Partys” dhe TV Blueskymusic .

“Falënderojmë sponsorët tanë në Anë të Malit,Ulqin dhe Njujork që siguruan deri tani 50% të shpenzimeve të udhëtimit për anëtarët e shoqërisë që janë nxënës të shkollave të mesme, dhe studentëve tanë ndërkaq anëtarët e kryesisë janë bartës të shpenzimeve të veta “ – i deklaroi televizionit Teuta Luljeta Avdiu kryetarja e SHKA “Ana e Malit”

  • 1

    Radio