Sociale Më shumë

Shfaqja “Grafitët”: Shqiptarët nga Mali i Zi shpalosin talentin e vet

Prej tvteuta09:52, 14 Prill 2016

Shfaqja “Grafitet” me tekst të Mehmet Krajës dhe regji të Fadil Hysaj do të vijë sonte premierë në Teatrin Kombëtar në Prishtinë. Në këtë shfaqje do të marrin pjesë aktorë të njohur ë skenës kosovare si Çun Lajçi, Bislim Buçaj, Drita Krasniqi etj.

Për shqiptarët nga Mali i Zi kjo shfaqje është e veçantë  pasi përveç autorit Mehmet Krajës, dhe vajzës së tij Vesa Kraja në rolin e kostimografës, asistente e shfaqjes do të jetë edhe studentja  e regjisë nga Ulqini Edina Mustafiq.

  • 1

    Radio