Sociale Më shumë

SHEMBULL I ZGJIDHJES KUFITARE

Prej tvteuta10:15, 1 Shtator 2015

Për zgjidhjen e çështjes së kufirit të Malit të Zi me Bosnjë Hercegovinën dhe Kosovën ka qenë vendimtare vullneti politikë dhe përgjegjësia shtetërore e udhëheqjes malazeze, konsideron analisti politikë nga Kroacia Davor Gjenero . Ai për gazetën “Pobjeda”, ka vlerësuar se është shumë mirë që Mali i Zi e ka dëshmuar se problemet mund të zgjidhen përmes bisedimeve. Duke folur për demarkacionin e kufirit mes Malit të Zi dhe Kroacisë ka pohuar se çështja e Prevllakës nuk është problem vital për njërin apo vendin tjetër.

  • 1

    Radio