Sociale Më shumë

Shehoviq: Shpresojmë për një fillim të rregullt të vitit shkollor

Prej tvteuta12:18, 13 Korrik 2020

Sistemi arsimor malazez shpreson për një fillim të rregullt të vitit dhe është i gatshëm për çdo skenar, tha Ministri i Arsimit, Damir Shehoviq. Në një intervistë për Pobjeda ai tha se në periudhën e parë të krizës, në të cilën ne ishim shumë më të papërgatitur për atë që na pret sesa tani, treguam se në vetëm një javë mund të bëjmë një urë shumë të fortë. Digjitalizimi, siç tha Shehoviq, shkon në drejtimin e dhënies fund të mësimit të thjeshtë riprodhues dhe përqendrimi, tha ai, është në një kuptim të vërtetë të materies. Shehoviq theksoi se një pjesë e librave dixhitale janë përfunduar, dhe në javën e ardhshme ose dy ato do të paraqiteshin para publikut.

  • 1

    Radio