Aktuale Më shumë

SHBA dhe EU: Nuk ka kushte për zgjedhje të lira në Maqedoni

Prej tvteuta10:25, 22 Shkurt 2016

Ambasadorët e Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe Unionit Europian në Maqedoni, kanë deklaruar se për momentin në Maqedoni nuk ekzistojnë kushte për organizimin e zgjedhjeve të lira dhe to drejta.

Ambasadori amerikan Xhes Bejlli tha për media se nuk janë krijuar kushtet që zgjedhjet të mbahen me 24 prill ashtu siç ishte parashikuar. Mediat maqedonase lajmërojnë se ka mundësi që zgjedhjet të caktohen për muajin qershor.

  • 1

    Radio