Ekonomi Më shumë

Shans për konvertim

Prej tvteuta11:23, 2 Shkurt 2015

Banka Hype Alpe Adria , me rastin e gjendjes aktuale të shkaktuar me rritjen e frangës zvicërran ka vendosur që klienteve nëse dëshirojnë konventim në euro u zvogëlohet kamata 15 % , mëson agjensia mina biznis. Me kërkes të klientëve banka mund të lëjojë edhe greis periudhën deri në 12 muaj dhe klientët do të paguajn vetëm kamatën. Të gjitha shpenzimet rreth aneks kontratës së re , shërbimeve të noterit dhe shërbimeve të tjera do ti mbulonte banka.

  • 1

    Radio