Aktuale Më shumë

SH.A.TRADITA:KONCERT PER DITEN E PAVARESISE SE KOSOVES

Prej tvteuta11:14, 15 Shkurt 2016

SH.A.Tradita pas një aktiviteti të suksesshëm trevjeçar shfaqet para publikut të vet më të gjithë programin e saj në Koncertin Premierë që do të shfaq  me 17 shkurt 2016 në sallën e koncerteve në Qendrën e Kulturës  në Ulqin, me fillim në ora 19:00.

Ftojmë qytetarët që të marrin pjesë në këtë eveniment kulturor të qytetit tonë  në të cilin SH.A.Tradita paraqitet me  një program të larmishëm , ku do të shpalosen vlera të trashëgimisë kulturore të trevës tonë, pjesë e rendësishme  e trashëgimisë kulturore mbarëshqiptare.

Të ftuar në Koncertin Premierë do të jenë ,  Ansambli –Ilirida- SHKUP,  Folk Grupi – Bilbili- VLORE, dhe Ansambli ,, Dëshmorët e Kombit’’- OBILIQ.

  • 1

    Radio