Rajoni/Bota Më shumë

SFIDAT E GAZETARISË NË BALLKAN

Prej tvteuta14:06, 15 Korrik 2015

Autoritetet në Bosnjë Hercegovinë, Kosovë, Malin e Zi dhe Serbi duhet të ndërmarrin hapa të menjëhershëm për të krijuar një mjedis të sigurtë për veprimtarinë e mediave.

Gazetarët në Ballkanin Perëndimor janë të detyruar të punojnë në një mjedis armiqësor, që ndikon në mënyrë të drejtpërdrejtë në aftësinë e tyre për të zhvilluar një gazetari kritikuese dhe të pavarur, pjesë thelbësore kjo e një shoqërie demokratike. Kështu thuhet në një raport të lëshuar sot nga organizata Human Rights Watch.

  • 1

    Radio