Politikë Më shumë

SEANCA DO TË MBAHET KUR TË FITOJMË KËRKESËN

Prej tvteuta19:48, 27 Prill 2016

Kryetari I kuvendit të Malit të  Zi Ranko Krivokapiq ka deklaruar se për caktimin e séancës  në të cilën do të diskutohet mbi Lex specialis, zgjedhjen e Qeverisë së re dhe mbi shkarkimin e tij, është  e nevojshme kërkesa e kryetarit të qeverisë. Dialogu do të vazhdojë deri në përfundim të zgjedhjeve, për shkak të mbikqyrjes së marrëveshtjes, me qëllim që ajo të mos mbetet  vetëm  shkronja  në letër.  Ai tha se opozita duhet të dorëzojë rreth 200 emra të funksionerëve së bashku me nivelin lokal.

  • 1

    Radio