Sociale Më shumë

Së shpejti mbledhja e Kuvendit Komunal

Prej tvteuta14:29, 5 Shkurt 2016

Sot është mbajtur mbledhja e kryetarëve të klubeve të këshilltarëve me kryetarin e Komunës Fatmir Gjeka dhe atë të Kuvendit Fuad Haxhibeti, në lidhje me caktimin e një date pë mbajtjen e mbledhjes së Kuvendit Komunal.

Haxhibeti për televizionin Teuta tha se të martën do të mbahet mbledhja e kolegjiumit në të cilën do të vendoset edhe dita e saktë e mbajtjes së mbledhjes. Në rend të ditës, siç tha Haxhibeti, do të jenë 10 pika të cilat presin miratimin e këshilltarëve.

  • 1

    Radio