Aktuale Më shumë

SDP dhe SD kanë përfunduar konsultimet

Prej tvteuta17:17, 16 Shtator 2022

Partia Socialdemokrate e Malit të Zi (SDP) dhe Social Demokratët (SD) përfunduan konsultimet me Presidentin e Malit të Zi, Millo Gjukanoviq.

Para SDP-së në takim ishin kryetari i asaj partie Rashko Konjeviq dhe nënkryetari Borisllav Banoviq. Pas takimit ata nuk kanë bërë deklarata për media.

Kanë përfunduar edhe konsultimet me SD-në. Në mbledhje para asaj partie ishin deputeti dhe nënkryetari i asaj partie Boris Mugosha dhe sekretari i përgjithshëm Millosh Çelanoviq.

  • 1

    Radio