Ekonomi Më shumë

Ruajtja e pjesëmarrjes

Prej tvteuta10:43, 30 Prill 2015

Në Qeveri ekziston marrëveshja politike dhe vizion i qartë strategjik që të ruaj shumicën e pronësisë në Elektroekonomi, ka kumtuar  zëvendëskryeministri Vujica Llazoviq ,duke shtuar se është mirë që ekziston interesim i investuesve për kompaninë elektroenergjetike nacionale. Ai duke komentuar informatat për interesimin e kompanive rajonale për elektroekonominin e Malit të Zi ,ka vlerësuar se është mirë që ekziston interesimi i kompanive dhe në këtë mënyrë tregohet se Elektroekonomia është ndërmarrje stabile dhe e suksesshme .

  • 1

    Radio