Politikë Më shumë

RRUGËTIM POZITIV DREJTË NATO-s

Prej tvteuta10:18, 18 Qershor 2015

Mali i Zi në këtë moment nuk sheh asnjë vend kundërshtar  të madh anëtarësimit në NATO, ka deklaruar koordinatori nacional për anëtarësim në aleancë,  Vesko Garçeviq. Ai, pas mëngjesit punues “NATO- argument për afarizëm ”, ka shprehur bindjen për atmosferë pozitive me rastin e ftesës së Malit të Zi për anëtarësim në fund të këtij viti. Mund të flasim për atë se disa vende nuk kanë vendosur ende. Proces po rrjedh në atë drejtim. Mendoj se në vjeshtë do të kemi situatë më të qartë dhe mendimi im është se ajo do të jetë pozitive , ka thënë Garçeviq.

  • 1

    Radio