Ekonomi Më shumë

Rritja e çmimeve të konsumit

Prej tvteuta18:49, 4 Nëntor 2022

Mielli, sheqeri, vaji dhe shumë produkte bazë të shportës së konsumatorit, janë shtrenjtuar muajve të fundit.Deri te kjo ka ardhur për shkak të pengesave në zinxhirin e furnizimeve që ka shkaktuar konflikti i armatosur në Ukrainë, si edhe për shkak të rritjes së çmimeve të gazit

Qytetarët janë ato të cilët e ndjejn më tepër këtë ndryshim.

Qytetarit një shportë me produkte bazë ushqimore , e cila përmban 1 litër Vaj , 1 litër qumështë , 500 kg djathë , një paketim me 10 vezë , 1 kg oriz, 100 gr kafe, 1 kg Makarona, 1kg me krip, kulen vici me rriska 100 gr, një qese me supë pule  dhe 1 kg sheqer , qytetarit do i kushtoj 15 euro, 66 cent

  • 1

    Radio