Rajoni/Bota Më shumë

RRITET EKSTREMIZMI

Prej tvteuta10:34, 20 Maj 2015

Një raport vjetor mbi Kosovën i dhënë në prill nga Këshilli Konsultativ i Sigurisë pranë Byrosë së Sigurisë Diplomatike në Departamentin Amerikan të Shtetit, përshkruan gjendjen e krimit të përgjithshëm në Kosovë dhe kërcënimin nga terrorizmi rajonal dhe ndërkombëtar të ngjashëm si për shumicën e vendeve evropiane.“Kosova ka parë një rritje të ekstremizmit islamik në vitet e fundit,” transmeton televizioni publik thekse nga raporti për të dhënë më tej shifrën e 60 të arrestuarve gjatë vitit 2014 nën dyshimin për pjesëmarrje ose mbështetje të luftimeve në Siri dhe Irak.

  • 1

    Radio